Jabko Prins, advies en begeleiding in Jeugdzorg

Hoe gaat het nu met Jabko?

Eindelijk lacht het leven Jabko Prins weer een beetje toe, nadat hij in zijn jeugd veel heftige dingen heeft meegemaakt. Het vinden van passende zorg was zo moeilijk dat hij vanaf zijn dertiende in niet minder dan dertien intramurale Jeugdzorginstellingen heeft gewoond.

Geen Jeugdzorg meer

Vlak nadat hij achttien werd en zijn recht op Jeugdzorg kwam te vervallen, pleegde hij een misdrijf. Daarvoor kwam hij terecht in de gevangenis. Inmiddels zit hij in de laatste fase van reclassering en woont hij bij zijn ouders, waar hij vanuit een rustige basis verdere invulling kan geven aan zijn leven.

Bouwen aan de toekomst

Het is voor Jabko tijd om plannen te maken en te bouwen aan zijn toekomst. Hij zit nu in de Wajong en het is voor hem moeilijk een baan te vinden. Daarom oriënteert hij zich nu op een opleiding die bij hem en zijn toekomstbeeld past.

Wie met Jabko praat, ontdekt zonder twijfel zijn kwaliteiten als spreker, motivator en inspirator. Hij weet heel goed waar hij het over heeft en kan uitstekend uit zijn woorden komen. Dat zijn geweldige capaciteiten waardoor hij helaas vaak door buitenstaanders wordt overschat.

Dat is jammer, want ook al kan hij nu een moeilijke periode afsluiten en komt hij sterk over… het bouwen aan zijn toekomst is daardoor niet ineens gemakkelijk.

Wordt vervolgd!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *